Στην κορυφή του Πηλίου και σε υψόμετρο 1471 μ. βρίσκεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου Αγριόλευκες. Στο Κέντρο λειτουργούν 5 πίστες συνολικού μήκους 15χλμ, με θέα στο απέραντο γαλάζιο ουρανού και θάλασσας. Οι 4 από τις πίστες είναι για σκι καταβάσεων εγκεκριμένες από τη Διεθνή Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (FIS), ενώ η πέμπτη είναι πίστα δρόμου αντοχής (Lang-Lauf), μήκους 5 χλμ., μοναδική για το φυσικό της περιβάλλον καθώς η κατάβαση γίνεται ανάμεσα σε οξιές, αγριόλευκες, καστανιές και θέα στο Αιγαίο.

Το Χιονοδρομικό κέντρο διαθέτει χώρους στάθμευσης, καταφύγιο, αναψυκτήριο, εστιατόριο, ενοικιάσεις -πωλήσεις εξοπλισμού ειδών ski & snowboard και φυσικά ιατρείο. Επίσης, λειτουργεί σχολή σκι και snowboard, με ειδικά τμήματα για παιδιά 3 χρονών και άνω, από έμπειρους παιδαγωγούς δασκάλους.

Για όσους δεν είναι λάτρεις των χειμερινών sports αλλά αγαπούν τις χαλαρές αναβάσεις στο βουνό για βόλτα και καφέ, λειτουργεί παραδοσιακό σαλέ με μαγευτική θέα και ζεστή ατμόσφαιρα, που προσφέρει ποικιλία από ποτά, καφέδες και άλλα ζεστά ροφήματα, μαζί με παραδοσιακές λιχουδιές.

Το χιονοδρομικό απέχει από τις Μηλιές 31χλμ, δηλαδή περίπου μία ώρα απόσταση με το αυτοκίνητο. Παρακάτω θα βρείτε στοιχεία επικοινωνίας με το χιονοδρομικό κέντρο για περεταίρω πληροφορίες:

Τηλ: (+30) 24280 89021

email: info@pelionski.gr