Κοινόχρηστοι χώροι συγκροτήματος

Οι βίλες Πασιθέα βρίσκονται σε μία προνομιακή έκταση ενός στρέμματος, την οποία φροντίσαμε να διαμορφώσουμε κατάλληλα ώστε να συμπεριλάβει διάφορες κοινόχρηστες εγκαταστάσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Γυμναστήριο και Playroom

Στον ημιυπόγειο χώρο κάτω από τη βίλα Harmony λειτουργεί γυμναστήριο και playroom. Ο χώρος έχει μέγεθος 51τ.μ. και εξωτερική πρόσβαση. Το γυμναστήριο περιλαμβάνει ποδήλατα, διάδρομο και βάρη ενώ στο playroom μπορεί κανείς να παίξει πινκ-πονκ, hockey ή ποδοσφαιράκι. Στο χώρο λειτουργεί επίσης πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο, ενώ δίπλα ακριβώς υπάρχει ένα μικρό καθιστικό με τριθέσιο καναπέ-κρεβάτι και τηλεόραση. Τέλος, ο χώρος έχει το δικό του μπάνιο με κλειστή ντουζιέρα.

Υδρομασάζ και καθιστικό

Στη μεγάλη κοινόχρηστη βεράντα του μεσαίου επιπέδου του υπαίθριου χώρου διαμορφώσαμε ένα χώρο χαλάρωσης. Το αναπαυτικό καθιστικό προσφέρεται για έναν απολαυστικό καφέ την ώρα που δύει ο ήλιος ή για βράδια με χαλαρό ποτό και παρέα. Η θέα από το σημείο αυτό φτάνει μέχρι τον ορίζοντα στο βάθος του Παγασητικού. Ακριβώς δίπλα λειτουργεί ένα υδρομασάζ 5 ατόμων κάτω από την προστατευτική τέντα.

Αυλή και Barbeque

Ο υπαίθριος χώρος διαμορφώνεται από μικρά κομμάτια κήπου και αυλής. Σε μία τέτοια πλακόστρωτη αυλή βρίσκεται το στεγασμένο barbeque, που εκτός από τη χτιστή ψησταριά περιλαμβάνει μία μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη υπαίθρια κουζίνα. Ο χώρος προσφέρεται για κυριακάτικα μεσημέρια με παρέα, κέφι και ωραίο φαγητό.

Πισίνα

Στο χαμηλότερο επίπεδο του υπαίθριου χώρου, σε σημείο με ανεμπόδιστη θέα λειτουργεί η ανοιχτή πισίνα διαστάσεων 4.5 x 8.5 μέτρων. Εδώ μπορεί κανείς να κολυμπήσει κάτω από τη σκιά των ψηλών δέντρων οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Δίπλα στο νερό έχει διαμορφωθεί ένας χώρος πρασίνου με ξαπλώστρες, ιδανικός για καφέ και ηλιοθεραπεία, ή για να απολαύσει κανείς τη θέα με ένα ποτό το βράδυ.

Οι Βίλλες

Horizon

Χώροι που διακρίνονται για την πολυτέλειά τους και την προσοχή στη λεπτομέρεια

Harmony

Πέτρα, ξύλο, τούβλο. Υλικά που δίνουν στο χώρο το χαρακτήρα ενός ζεστού σπιτιού

Η θερινή κατοικία των θεών και πατρίδα των Κενταύρων

Γνωρίστε το Πήλιο